İZMİR SEMİNERİMİZİ YAPTIK

İZMİR SEMİNERİMİZİ YAPTIK

İZMİR SEMİNERİMİZİ YAPTIK

  • 02.08.2019

1 Ağustos 2019 Peşembe günü İzmir Bayraklı'da yapılan " Gayrimenkul Danışmanı Bulma, İşe alma ve Tutundurma " Semineri Remacro United Brokers Operasyon Direktörü Güven AÇIK tarafından sunuldu.

İzmir'in saygın marka brokerlerin katıldığı seminer inter aktif katılımlı ve oldukça verimli geçti. Sektörün en önemli sorunu olan gayrimenkul danışmanı bulma ve işe alma süreçleri tüm detayları ile tartışıldı ve görüş alış verişinde bulunuldu.

İşe alımın artık profesyonel İşe Alım uzmanları tarafından yapılması gerektiğine vurgu yapan sayın Açık bu sürecin tüm zorluklarını ve en sık görülen hataları tüm ayrıntıları ile paylaştı. Katılımcıların da katkısı ile işe alım süreçlerinin nasıl daha iyi olabileceği konusunda ortak fikirler dile getirildi.

Dört saatten fazla süren seminere katılan değerli brokerler arasında Sayın Bektaş Önal, Musa Yıldırım, Celaleddin Ulaşan, Gülşen Küçükarslan, Özgün Aktepe, Burak Yılkan, Kemal Cem Pülten, Can Karacan, Dilek Katal değerli görüşleri ile sektörün yarayan kanası gayrimenkul danışmanı devri bütün can alıcı noktaları tek tek dile getirildi.

Remacro United Brokers'ın Operasyon Direktörü Güven Açık bu tür seminerlerin düzenli olarak Türkiye'nin büyük illerinde devam edeceğini ve paylaşımların daha da artacağını belirtti.

Paylaş:

Haber bültenimize üye olun

Fırsatlarımızdan haberdar olmak için email adresinizi yazabilirsiniz

© 2017 | IMMOBİLİEN GAYRİMENKUL A.Ş | All Rights Reserved

Powered by Ysmmedia